Køb ny trailer til din lastbil

Står du og skal købe ny trailer til din lastbil, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg, og uanset dine behov, så kan vi finde en løsning, der passer til dig. KLC blev etableret i 1983, og vi har derfor mange års erfaring på området, hvilket sikrer din tilfredshed. Vi tilbyder både salg og servicering af trailere til lastbiler, og du kan altid kontakte os, hvis der skulle opstå problemer.

Med vores erfaring og know-how i baghånden hjælpes du godt i gang når du skal foretage dit indkøb, og vores store stab på 35 medarbejdere er klar til at svare på alle dine spørgsmål. På denne måde hjælper vi dig igennem hele processen, så du får en god og tilfredsstillende købs- og serviceringsoplevelse.

Brugt trailer til alle formål

Hos KLC tilbyder vi mange forskellige typer trailere, og hvad enten du eksempelvis leder efter en 4-akslet tiptrailer eller en 2-akslet citytrailer, så kan vi hjælpe dig. Har du specielle ønsker eller behov, så er du også velkommen til at kontakte os, da vi sikkert kan finde en god løsning til dig. Dette gælder også, hvis pengepungen sidder lidt stramt, da vi også tilbyder salg af brugte trailere. På denne måde kan du finde noget, der passer til både behov samt økonomi.

Når man skal købe trailer til sin lastbil, så er mulighederne mange, og er du lige startet ud, så kan det måske være svært at hitte rundt i det hele. Er du overvældet over vores store udvalg, så anbefaler vi derfor, at du tager kontakt til os, så vi sammen kan finde en god løsning. Du skal heller ikke holde dig tilbage, hvis du er mere erfaren på dit område, da det som oftest godt kan betale sig med en god og detaljeret snak om produktet og dets egenskaber, før du tager dit endelige valg.

Servicering og reparation af trailer

Vælger du KLC er du gennem vores erfaring og store udvalg sikret en optimal købsproces. Skulle uheldet være ude, kan du også være sikker på, at vi kan hjælpe dig, da vi på vores værksted kan servicere din trailer, så du altid kan foretage dine leveringer hurtigst muligt. Vores effektive medarbejdere finder hurtigt problemet, og skulle du stå overfor en udfordring udenfor vores normale åbningstid, er du altid velkommen til at ringe til vores vagttelefon. Vi er autoriseret serviceværksted for Kögel og Schmitz Cargobull trailere, hvilket sikrer et godt udført stykke arbejde i høj kvalitet.

KLC har stor erfaring med servicering, opbygning samt reparation af trailere til lastbiler, og vi kan også håndtere montering samt reparation af plastikbunde. Vores erfaring er din garanti for et veludført stykke arbejde hos en dygtig leverandør, som du med stor sikkerhed vil vende tilbage til. Vi fokuserer således på at gøre vores arbejde godt, så du kan gøre dit endnu bedre. Tag derfor kontakt til KLC, når du skal købe ny eller have serviceret din gamle trailer, så du kan få den bedste løsning på markedet!