Lastvognsværksted

Kompetent lastvognsværksted

Hos KLC har vores fokus altid været at yde den bedste kvalitet, hastighed og gøre vores kunder fuldt tilfredse. På vores lastvognsværksted fusionerer alle tre værdier, og har gjort det i over 30 år. I de mange år har vi forsynet vores kunder med den bedste servicering af deres lastbiler, og du kan blive endnu en tilfreds kunde.

Vi holder vores udstyr, og os selv, opdateret

Vores medarbejdere har alle stor erfaring inden for området, og vi sørger for løbende at efteruddanne dem, så de altid er opdateret på de nyeste metoder og tiltag. Vores lastvognsværksted er ligeledes udstyret med den nyeste teknologi, så vi kan yde det bedst mulige resultat. Vi har bl.a. det nyeste diagnose-, fejlfindings- og justeringsudstyr, og med en fusion af efteruddannede, dygtige fagfolk og det nyeste udstyr, er vi ustoppelige – og det bliver dit køretøj også!

Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse

Vi tager vores vigtige funktion meget seriøst, så firmaerne trygt kan stole på, at deres lastvogne fungerer perfekt, når de har været forbi vores lastvognsværksted. Samtidig ved vi, at bevægelse er en nødvendig betingelse for transportbranchen. Vi sørger derfor for, at jeres vogn hurtigt kommer i drift igen, så I mister mindst mulig indtjening under reparationsforløbet.

Denne fokus på kvalitet og vores kunders behov er kernen i vores forretning, og vi er derfor først tilfredse, når vores kunder også er det.
Vi kan yde stort set alle løsninger og services på vores store lastvognsværksted. Vi er totalleverandører af både service, reparation og reservedel inden for transportbranchen og ønsker også at være din.

Kontakt os endelig og hør mere om jeres muligheder, så kan vi tage en uforpligtende snak om jeres ønsker. Sammen kan vi skræddersy lige netop den optimale løsning for jeres virksomhed.

Kompetent lastvognsværksted hos KLC