Hydraulik service

Autoriseret hydraulik service

Hos KLC reparerer og servicerer vi kraner, hejs, lifte og alle typer af løftegrej. Vi er autoriseret serviceværksted for, og forhandlere af, ZEPRO, HMF og Palfinger. Vi er eksperter inden for hydraulik service og ligegyldigt hvilket løftegrejsproblem, du står over for, så er du velkommen til at kontakte os. Der findes ikke den udfordring, vi ikke løser.

Hydraulik service døgnet rundt

Vi har desuden stor forståelse for, at transportbranchen er én, der ikke er underlagt en bestemt døgnrytme, hvorfor vi holder vores værksted for hydraulik service åbent hele døgnet, så vi altid kan stå klar til at hjælpe dig! Vi tilbyder også gerne at komme ud med vores servicevogn, hvis behovet for det skulle opstå.

Hydraulik service ved KLC

Vi laver eftersyn – så du overholder loven

Derudover tilbyder vi også at udføre de lovpligtige eftersynskrav, der sættes til kraner, hejs, lifte og løftegrej. I forbindelse med eftersynet udfylder vi dokumentation i henhold til arbejdstilsynets regler. Det er vigtigt, at I forsynes med den rette dokumentation, skulle I blive bedt om at fremlægge bevis for eftersynet.

Hvis I er i tvivl, om jeres køretøj skal have eftersyn, kan I kontakte os eller læse nedenstående regler for løftegrej. Arbejdstilsynet påbyder ved lov, at løfte- og anhugningsgrej testes og kontrolleres af sagkyndige mindst en gang årligt. Hvis I ikke er opmærksom på dette, kan det blive en dyr lektie at lære. Som kunde hos KLC vil du modtage en årlig påmindelse på din e-mail en måned inden eftersynet. Så er du sikker på at overholde den vigtige eftersynsdato.

KLC garanterer, at denne kontrol udføres ansvarligt og professionelt. Vi tester jeres løftegrej i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1109 – om anvendelse af tekniske hjælpemidler §8 og §14, samt Arbejdsmiljølovens §45. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, er du sikret at overholde alle lovmæssige krav, der stilles til midlerne i branchen. Vi er nemlig eksperter inden for transportlovgivning, og holder os altid opdateret, så du er i trygge hænder. Når du overholder de lovmæssige krav, har du nemlig også de bedste vilkår for en sikker færdsel, og det mener vi, er det absolut vigtigste.