Serviceværksted

Autoriseret serviceværksted

Har du skade på din lastbil, trailer, kran eller andet løftegrej, og skal du bruge et hurtigt, troværdigt og autoriseret serviceværkssted?

Hos KLC er vi bevidste om, at hver time vi bruger på at servicere og reparere det rullende materiel er mistet indtjening for vognmanden. Derfor er planlægning af vores og vore kunders tid i højsædet hos os i vores serviceværksted.

Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders behov og tilpasser naturligvis vores produkter herefter. Du skal føle, at du bliver hørt, når du er kunde hos os.

Autoriseret serviceværksted

Vi er fagfolk

Hos KLC er vi fagfolk på et højt plan, som har stor forståelse for de midler, vi håndterer. Vi sørger naturligvis for at leve op til de krav, der sættes i relation til transportbranchen, for både Danmark og resten af EU.

Vi leverer reservedele og tidsforbrug til konkurrencedygtige priser og ønsker at være vognmandens foretrukne reservedels- og serviceleverandør. Du kan være sikker på, at vi holder, hvad vi lover med en kundetilpasset servicekontrakt, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde. Med en servicekontrakt, er du sikker på at kunne få nødvendig assistance uden uventede omkostninger, under hele forløbet. Vores servicekontrakter er kundetilpasset, fordi vi ved, at man ikke kan trække en enhedsløsning ned over forskellige behov.

En servicekontrakt er et sikkerhedsnet til dig, der ønsker altid at have en enkel og budgetsikker serviceaftale ved hånden – og vi foreslår, at du allierer dig med os!

Vi er fleksible

Vi sikrer vores professionelle standard gennem et tæt samarbejde med vore kunder, leverandører, samt service- og reservedelsmedarbejderne imellem. Det mener vi nemlig er en del af opskriften på en succesfuld forretning.

Der findes ikke det mærke, vi ikke udøver service på. Og der findes ikke det problem, vi ikke kan løse. Vi er fast autoriserede forhandlere af en række førende mærker inden for transportbranchen bl.a. Palfinger, DAF, ZEPRO, HMF og Schmitz Cargobull. Men vi tager naturligvis hensyn til, hvad dit foretrukne mærke er.

Hos KLC ønsker vi at være løsningen, når der opstår et problem.

KLC A/S keeps you running!