Bred ekspertise i lastvognsservice

KLC er autoriseret serviceværksted for DAF-lastbiler, med et velassorteret reservedelslager. Men vi tilbyder naturligvis også lastvognsservice til alle andre mærker af last- og varebiler. Der findes ikke den opgave, vi ikke vil løse, eller det transportmiddel, vi ikke vil efterse. Vi kan yde stort set alle løsninger og services, og vi imødekommer altid dit behov. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Så finder vi en løsning sammen.

Vi holder os opdateret på nyere teknologi

KLC har nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, som løbende bliver efteruddannet inden for lastvognsservice. Men det er ikke kun os selv, vi holder opdateret. Vi har også det nyeste diagnose-, fejlfindings- og justeringsudstyr til vores rådighed – og din. Ingen branche er urørt af nutidens teknologiske fremgang, og derfor sørger vi altid for at holde os opdateret, så du er sikret den bedste og smarteste lastvognsservice.

Vi er certificerede i lastvognsservice

Vi er certificeret til reparation, samt udførelsen af lastvognsservice og lovpligtigt eftersyn af fartskrivere og -begrænsere. Derudover hjælper vi også gerne med montering af OBU, som er en nødvendighed for en god mobilitet for alle lastbilchauffører, der kører uden for Danmark. En OBU udregner automatisk vejafgiften for de lande, der er inkluderet i teknologien, hvilket sikrer, at arbejdet som lastbilchauffør kører så gnidningsfrit som muligt.

Vi forhandler og installerer naturligvis den nyeste teknologi på markedet, da vi mener, det er vigtigt at følge med, når der kommer bedre og smartere løsninger. Med den nyeste OBU kan du køre grænseløst i store dele af Europa, og OBU’en vil fortsat inddrage flere europæiske lande, som du med tiden ville kunne nyde fordelen af. En OBU giver dig den bedste forudsætning for den bedste mobilitet. Så lad os montere en løsning, der gør dit arbejde i transportbranchen så enkelt og frit, som det er muligt.

Hvis du har spørgsmål til vores lastvognsservice, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores værksted i Kolding. Vi er altid klar på at hjælpe dig tilbage på vejen!

Certificeret lastvognsservice hos KLC