Bred ekspertise i lastvognsservice

KLC er autoriseret serviceværksted for DAF-lastbiler, med et velassorteret reservedelslager. Men vi tilbyder naturligvis også lastvognsservice til alle andre mærker af last- og varebiler. Der findes ikke den opgave, vi ikke vil løse, eller det transportmiddel, vi ikke vil efterse. Vi kan yde stort set alle løsninger og services, og vi imødekommer altid dit behov. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Så finder vi en løsning sammen.

Vi holder os opdateret på nyere teknologi

KLC har nogle af Danmarks dygtigste fagfolk, som løbende bliver efteruddannet inden for lastvognsservice. Men det er ikke kun os selv, vi holder opdateret. Vi har også det nyeste diagnose-, fejlfindings- og justeringsudstyr til vores rådighed – og din. Ingen branche er urørt af nutidens teknologiske fremgang, og derfor sørger vi altid for at holde os opdateret, så du er sikret den bedste og smarteste lastvognsservice.

Vi er certificerede i lastvognsservice

Vi er certificeret til reparation, samt udførelsen af lastvognsservice og lovpligtigt eftersyn af fartskrivere og -begrænsere. Derudover hjælper vi også gerne med montering af OBU, som er en nødvendighed for en god mobilitet for alle lastbilchauffører, der kører uden for Danmark. En OBU udregner automatisk vejafgiften for de lande, der er inkluderet i teknologien, hvilket sikrer, at arbejdet som lastbilchauffør kører så gnidningsfrit som muligt.

Vi forhandler og installerer naturligvis den nyeste teknologi på markedet, da vi mener, det er vigtigt at følge med, når der kommer bedre og smartere løsninger. Med den nyeste OBU kan du køre grænseløst i store dele af Europa, og OBU’en vil fortsat inddrage flere europæiske lande, som du med tiden ville kunne nyde fordelen af. En OBU giver dig den bedste forudsætning for den bedste mobilitet. Så lad os montere en løsning, der gør dit arbejde i transportbranchen så enkelt og frit, som det er muligt.

Hvis du har spørgsmål til vores lastvognsservice, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores værksted i Kolding. Vi er altid klar på at hjælpe dig tilbage på vejen!

Certificeret lastvognsservice hos KLC

Lad KLC tage sig af dine lastbildæk

Din lastbils dæk har en ekstremt stor betydning for rigtig mange forhold, hvad angår din kørsel. Dækkene er jo som bekendt dem, der har direkte berøring med underlaget, og derfor er det ikke så sært, at det er af allerhøjeste vigtighed, at lastbildækkene er valgt med omhu og monteret med største ekspertise.

KLC kan rådgive, servicere og montere lastbildæk. Uanset størrelse og type, har vi helt styr på alt det, der skal være styr på, når det drejer sig om dækkene på dit værdifulde køretøj.

Når der skal vælges mellem de mange muligheder for gode dæk til din lastbil, skal overvejelserne gå på kørselsformålet og kørselsforholdet. Det har nemlig stor betydning for den slags gummi, som du skal kigge efter i dækkene. Og det er bestemt et valg, der har stor indflydelse på ikke så få parametre, og derfor kan vi kun anbefale, at du tager os med på råd.

Dit valg af dæk vil have en direkte og stor betydning for din kørselsøkonomi. Du vil naturligvis gerne brænde så lidt brændstof af som muligt, når du skal have godset fra A til B, og her er det fordelagtigt, hvis dækkene har så lidt friktion og kontakt med vejbanen som muligt.

Omvendt er sådan noget som bremselængde og dermed din og andres sikkerhed også på spil, og her er det faktisk omvendt. Her handler det nemlig om at være meget i kontakt med vejbanen, så friktionen ved nedbremsning bliver så stor som muligt.

overskrift overskrift overskrift overskrift

Med andre ord, skal der gerne være balance i tingene, når du vælger dæk, og af samme årsag kan der være fint ræson i at skifte dæk ofte, alt efter hvilken opgave du og din lastbil står overfor.

Én ting er gummiets sammensætning. Den betyder selvfølgelig noget for dækkets robusthed samt andre egenskaber. Noget andet er det dæktryk din lastbil kører på. Igen er der tale om noget, der har betydning for kontakten til vejbanen, og igen er det dermed vigtige faktorer som kørselsøkonomi og sikkerhed, der skal overvejes.

Du er jo næppe selv ekspert på det hele, og derfor står vi hos KLC klar til at give dig en hjælpende hånd. Vi kan uden problemer forestå dit dækskifte her i Kolding, og ud over at montere dine dæk på professionel vis, kan vi rådgive dig når det kommer til valget af dæk.

Når du så er kørende, ved du naturligvis godt, at det før eller siden bliver tid til at skifte lastbildæk igen. Du ønsker selvsagt ikke at finde ud af det på en uhensigtsmæssig måde, hvor dækkene måske står af midt i trafikken. Derfor bør du få dine dæk monitoreret og tjekket jævnligt. Det kan vi hos KLC gøre for dig, så du til hver en tid færdes sikkert i din lastbil.