Lastbilkraner er utroligt praktiske, da de kan bruges til udførelsen af en lang række bygge- samt nedrivningsopgaver. Hos KLC sælger vi diverse forskellige kraner til montering på lastbiler og tilbyder i øvrigt efterfølgende kranservice af alle slags lastbilkraner. Står du og mangler en kran til din lastbil, er du altså kommet til det rette sted. Hos KLC har vi fokus på kvalitet og gennemsigtighed, og du kan dermed trygt investere i din næste lastbilkran hos os.

Lastbil med kran – et praktisk køretøj

Det er ikke tilfældigt, at der hele tiden bliver større og større efterspørgsel på lastbilkraner til diverse opgaver. Den stigende kvalitet og ydeevne blandt de mange forskellige kranmodeller, der kan monteres på lastbiler, er nemlig stigende, og dermed bliver lastbilkranerne altså i stand til at varetage flere og flere opgaver, der tidligere tilfaldt specifikke byggemaskiner.

Dertil har lastbilkraner selvfølgelig den store fordel, at de, sammenlignet med forskellige former for arbejdsmaskiner, er langt mere mobile og kan komme hurtigere fra sted til sted. Overvejer du at investere i en lastbilkran til påsætning på din lastbil, skal der derfor lyde en klar anbefaling til at kontakte KLC allerede i dag og høre mere om vores store udvalg af lastbilkraner.

Brugte lastbiler kan også bruges til lastbilkraner

Siden 1983 har vi hos KLC arbejdet med at servicere og reparere nye såvel som brugte lastbiler. Derfor ved vi også af erfaring, at en lastbil er en af de mest solide og slidstærke køretøjer overhovedet. Med andre ord skal man altså ikke være betænkelig ved at påmontere en lastbilkran på en brugt lastbil. Sørger man for at få sin lastbil tjekket igennem for eventuelle fejl og mangler inden monteringen, vil en brugt lastbil ofte være nøjagtigt lige så brugbar til lastbilkran som en spritny lastbil.

Kranservice hos KLC

Hos KLC går vi op i at kunne være der for vores kunder, uanset hvilken form for reparation eller service deres køretøj måtte have brug for. Dette betyder, at vi, foruden at sælge lastbilkraner, naturligvis også tilbyder at udføre kranservice på lastbilkraner.

Kontakt KLC, og hør mere om muligheden for at købe en lastbilkran

Har du spørgsmål til køb eller service af en lastbilkran hos KLC, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag via formularen her på siden eller direkte på telefon 75 50 33 88. Vi ser frem til at høre fra dig.