Stor erfaring med 3 akslet kærre

Her hos KLC har vi stor erfaring inden for alt omhandlende 3 akslet kærre både med og uden dumperkasse. Vi har arbejdet med dette gennem rigtigt mange år, og vi har flere medarbejdere, som har stor erfaring inden for reparation og servicering af disse.

På vores lastvognsværksted har vi det rette udstyr til servicering af disse kærre, så vi kan yde den bedste service på dette område. Har I brug for vejledning om mulighederne ved disse maskiner, så kan vi også være behjælpelige med dette. Det er vores ønske at hjælpe dig eller dine vognmænd tilbage på vejen så hurtigt som muligt, så I ikke mister værdifuld tid – og naturligvis også indtjening – ved at være på værksted.

2 akslet kærre hos KLC

Mange løsninger til mange erhverv

En 3 akslet kærre kan bruges til utrolig mange løsninger i mange forskellige erhverv. Det er også en af grundene til, at den netop er meget udbredt. Det har derfor altid været en af vores kerneopgaver her hos KLC, og det er noget vi har stor faglig ekspertise i.

Vi har som sagt stor erfaring inden for alt omhandlende dette felt, og vi kan sammen tale om jeres muligheder for den perfekte udnyttelse af den. Vi kan også tage en uformel snak om jeres muligheder hos os.

Vi er totalleverandør til transportbranchen og vores produkter og service dækker utrolig bredt. Dermed kan vi være behjælpelige med stort set alle løsninger både med 3 akslet kærre og alt andet udstyr og andre løsninger inden for transportbranchen. Du kan derfor altid være er sikker på vejen med dit køretøj, når du vælger os som dit foretrukne service- og lastvognsværksted.

Kig eventuelt forbi os på Platinvej 55 i Kolding eller kontakt os for at høre om dine muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med den perfekte løsning til dine behov.