Stor erfaring med 3 akslet kærre

Her hos KLC har vi stor erfaring inden for alt omhandlende 3 akslet kærre både med og dumperkasse. Vi har arbejdet med dette gennem rigtigt mange år, og vi har flere medarbejdere, som har stor erfaring inden for servicering af 3 akslet kærre både med og uden dumperkasse.

På vores lastvognsværksted har vi det rette udstyr til denne servicering af 3 akslet kærre, så vi kan yde den bedste service på dette område. Har I brug for vejledningen om mulighederne ved disse maskiner, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Mange løsninger til 3 akslet kærre

En 3 akslet kærre kan bruges til utrolig mange løsninger i mange forskellige erhverv. Det er også en af grundene til, at netop en 3 akslet kærre er meget udbredt. Det har derfor altid været en af vores kerneopgaver her hos KLC, og det er noget vi har stor faglig ekspertise i.

Vi har som sagt stor erfaring inden for alt omhandlende dette felt, og vi kan sammen tale om jeres muligheder for den perfekte udnyttelse af en 3 akslet kærre. Samt vi kan tage en uformel snak om jeres muligheder hos os.

Vi er totalleverandør til transportbranchen og vores produkter og service dækker utrolig bredt. Dermed kan vi være behjælpelige med stort set alle løsninger både med 3 akslet kærre og alt andet udstyr og løsninger inden for transportbranchen.

Kig eventuelt forbi os på Platinvej 55 i Kolding eller ring og hør om mulighederne.