Ladopbygning til køretøjer i høj kvalitet

Hos KLC kan vi tilbyde dig en bred række af forskellige materiel og serviceydelser indenfor ladopbygning.

Blandt andet er vi specialiserede i kundespecifik ladopbygning i høj kvalitet til en række forskellige lastvogne. Især har vi stor erfaring med at udarbejde ladopbygninger til lastbiler, men har også erfaring med en bred række af ladopbygninger til andre typer køretøjer, hvor en sådan opbygning er en mulighed.

Vi skræddersyer ladopbygning til dine ønsker og behov og tilbyder flere forskellige størrelser.

Vi fremstiller tre forskellige ladlængder; 6500, 7000 og 7500 mm, to forskellige bredder; 2550 mm og 2470 mm samt to forskellige sidehøjder; 800 og 1000 mm.

Hvilken sidehøjde, der er optimal for dig, vil mest af alt afhænge af, hvad og hvilke mængder du primært transporterer. Vores dygtige og specialiserede personale hjælper dig gerne med vejledning til, hvilken løsning, der er den rette for dig, når det handler om ladopbygning til lastbil.

Professionel ladopbygning ved KLC

Tilpas ladopbygning til dit behov

En ladopbygning ved KLC er af høj kvalitet, men har du særlige behov, tilbyder vi en række muligheder for at skræddersy ladopbygningen, så den stemmer overens med det, du har brug for. For det første leverer vi ladopbygninger i en række forskellige længder, bredder og højder, så den passer perfekt til dit behov.

Herudover tilbyder vi for eksempel forstærket montering af kran, som enten kan være front- eller bagmonteret eller aftagelig og magasinrum for kæpstokke. Hos KLC kan du derfor få en ladopbygning, som er helt optimal for dig og dine særlige behov.

Kvalitet og funktionalitet i centrum

I alt hvad vi udfører hos KLC er det vigtigste for os at levere et stykke arbejde, som vores kunder er tilfredse med. Vi er interesseret i at opretholde vores gode ry i branchen, som vi har opbygget igennem de 30 år, vi som virksomhed har eksisteret. Derfor er kvaliteten og funktionaliteten i forhold til det formål, du som kunde ønsker at bruge din ladopbygning til altid i centrum i vores arbejde.

Til alle vores ladopbygninger anvendes de absolut bedste materialer på markedet. Ved at anvende solide og holdbare materialer, sikres at din ladopbygning kan holde længe ud i fremtiden, og at den dermed er en god investering for dig som kunde. Vores produkter produceres primært i Tyskland på fabrikker, som er bredt anerkendte for deres produktion på området.

Ladopbygningerne har både exceptionelt solide gavle og ladsider og bundrammen tilpasses chassiset på det enkelte køretøj. Vi installerer desuden en praktisk bund med skridsikker overflade til ladet, der gør en mere sikker transport mulig. På vores hjemmeside kan du finde billeder af eksempler på ladopbygninger, som vi har fremstillet for vores kunder før i tiden.

Hos KLC har vi exceptionelt dygtigt personale, som har stor erfaring med deres håndværk og yder det absolut maksimale for, at du som kunde får en god oplevelse hos os og er tilfreds med det endelige resultat af din ladopbygning.

Priserne på en ladopbygning fra KLC vil naturligvis variere alt afhængig af størrelse og nærmere bestemt design, men vi tilbyder altid vores kunder den bedste mulige pris for de mange forskellige services, vi yder.

Kontakt os for nærmere information

Er du eller din virksomhed interesseret i at investere i en ladopbygning fra KLC, kan du altid kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde, om eventuelle priser, og om hvilke muligheder, du nærmere bestemt har. Vores personale er dygtige til at vejlede dig, så du ultimativt får det mest optimale resultat. Du kan kontakte os via telefon og mail, hvor vi er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ellers kan du besøge vores autohus i Kolding.