30 år i branchen

KLC har over 30 års erfaring som service-, reparations- og opbygningsværksted for alle former for trailere og sættevogne. Vi har et team af dygtige fagfolk, som står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Hos KLC er vores arbejde også vores interesse, og vi er stolte af at kunne udøve professionel assistance til vores mange kunder i transportbranchen.

Vi hjælper altid

Vi er autoriseret serviceværksted for Kögel og Schmitz Cargobull trailere, men vi udøver naturligvis vores trailer service uanset hvilket mærke eller produkt, du foretrækker. Vi er meget stolte af at kunne hjælpe og vejlede vores kunder, så hvis du har brug for rådgivning om, hvilken løsning der er bedst for din virksomhed, så står vi klar til at assistere. Du er altid velkommen til at give os et kald for at høre mere.

Professionelle ydelser

Vi har mange ydelser, og der findes ikke den opgave, vi ikke vil løse. Hos KLC tilbyder vi bl.a.:

  • Montering og reparation af plastikbunde
  • Reparation af presenninger
  • Generel reparation og service af trailere
  • Vedligeholdelse og klargøring til syn af alle former for transportmateriel
  • Opbygning af diverse trailer- og sættevognsløsninger
  • Rådgivning inden for hele feltet, der omhandler transportbranchen
  • Vi er specialister i alt det arbejde, vi udfører.

Udover vores trailer service, tilbyder vi også salg af diverse trailere. Vi er meget leveringsdygtige på området og rådgiver gerne til, hvilken trailer der passer bedst til dig og din virksomheds behov.

Hvis du vælger os som din trailerforhandler, så har du valgt en samarbejdspartner, som er ekspert på området, og som altid vil stå klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan naturligvis også få lov til at prøve vores forskellige trailere, skulle du være i tvivl om, hvilken du foretrækker.

Professionel trailer service ved KLC