Facebookopsalg

KLC Hydraulik har igen lavet en indkøring af en kran, og det kom der lidt fine billeder ud af. 👍 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

SMED/OPBYGGER:

Vi søger hurtigst muligt 1 kleinsmed, alsidig mekaniker eller landbrugssmed til opbygning på lastvogne, samt til opgaver indenfor svejsning, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik. Du må gerne have erfaring indenfor lastbilbranchen. Der er hovedsageligt tale om montering af krog og wirehejs, samt montering af Palfinger- og HMF-kraner.

Du er ansvarsbevidst, fleksibel og sikrer gode løsninger i en hverdag, hvor du og teamet har ansvar for at vi afleverer kvalitetsopbygninger til aftalt tid.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en virksomhed, hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed, og teamwork vægtes højt. Du bliver en del af en professionel og kompetent montageafdeling, hvor du får rig mulighed for indflydelse og på egen udvikling.

Vi lægger vægt på kvalitet og på at levere løsninger, der matcher vore kunders behov optimalt. Vi kan tilbyde ordnede forhold i et moderne værksted, samt gode kollegaer og en afslappet omgangstone. Dertil kommer sundhedsforsikring og madordning. Læs mere om KLC A/S på www.klc.dk og følg os på facebook.

Løn efter kvalifikationer.
Tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål, så ring til Bo Lauritzen på 2241 9888 eller send en ansøgning på bl@klc.dk.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Så kom der lige en tyrker forbi hydraulik værkstedet i dag 😊😊
Som jeg har skrevet tidligere vi laver alle mærker og størrelser 🏗️👍
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Lidt billeder fra hydraulik afdelingen.

Ombygning af brugt bil til vandsækning.
Renovering af kran, opbygning af ekstra hydraulik anlæg til spule pumpe (vand), ombygning af lad til rustfri vandtank og tørreskab, montering af central smøreanlæg, trykluft i skab,vandspjæld og omdr på oliemotor og borehoved styres fra fjernbetjening.👍👍
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Lidt billeder fra en indkøring af ny kran 👍 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook