Service

Autoriseret serviceværksted

Vi er bevidste om, at hver time vi bruger på at servicere og reparere det rullende materiel, er mistet indtjening for vognmanden. Derfor er planlægning af vores og vore kunders tid i højsædet hos os.

Vi leverer reservedele, servicekontrakter og tidsforbrug til konkurrencedygtige priser, og ønsker at være vognmandens foretrukne reservedels- og serviceleverandør. Dette sikrer vi gennem et tæt samarbejde med vore kunder, leverandører, samt service- og reservedelsmedarbejderne imellem.

KLC A/S keeps you running.

Service til din lastvogn

KLC er autoriseret serviceværksted for DAF lastbiler, med et velassorteret reservedelslager. Ligeledes serviceres alle andre mærker af last- og varebiler.
Vi er certifiseret til reparation og lovpligtig eftersyn af fartskrivere og -begrænsere samt montering af OBU.
KLC har nogle af Danmarks dygtigste fagfolk som løbende bliver efteruddannet. Vi har det nyeste diagnose-, fejlfindings- og justeringsudstyr til vores rådighed.

Trailerservice

KLC har mange års erfaring som service-, reparations- og opbygningsværksted for alle former for trailere og sættevogne.
Vi er autoriseret serviceværksted for Kögel og Schmitz Cargobull trailere.
KLC monterer og reparerer plastikbunde. Vi reparerer pressenninger. Er specialister i vedligeholdelse og klargøring til syn af alle former for transportmateriel.

Hydraulikservice til kraner, hejs og lifte

KLC reparerer og servicerer kraner, hejs, lifte og alle typer af løftegrej. Vi er autoriseret serviceværksted for Zepro, HMF og Palfinger.

KLC udfører lovpligtige eftersyn på kraner, hejs, lifte og løftegrej. I forbindelse med eftersyn udfylder vi dokumentation i henhold til arbejdstilsynets regler.

Hvis I er i tvivl om jeres køretøj skal have eftersyn, kan I kontakte os eller læse nedenstående regler for løftegrej. Arbejdstilsynet lovbefaler at løfte- og anhugningsgrej testes og kontrolleres af sagkyndige mindst en gang årligt.

KLC garanterer at denne kontrol udføres ansvarligt og professionelt. Vi tester jeres løftegrej i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1109 – om anvendelse af tekniske hjælpemidler §8 og §14 samt Arbejdsmiljølovens §45.